Søk

Sponsorer

Sponsorkontakt

Ønsker du å støtte oss og bli sponsor ta kontakt med Kjetil og hør hva vi kan tilby.

Kjetil Helle Mobil: +47 95108011
E-post: kjetihe@online.no

Våre sponsorer:

Bergensavisen 

Bergensavisen er en dagsavis som blir utgitt i Bergen i Hordaland. Den kom ut første gang 23. mars 1927 under navnet Bergens Arbeiderblad. Bergensavisen har som formål å drive uavhengig og saklig journalistikk forankret i arbeiderbevegelsens ideer om frihet, demokrati og likeverd.

Haugland Automobil AS

Haugland Automobil AS er et bilverksted som ble etablert i 2013. Har før det bla. 15års erfaring fra Volkswagen/Audi/Seat/Skoda/Ford/Toyota/Volvo og har således skaffet oss relativt lang erfaring i bransjen. Vi startet med en mann, og har jevnt og trutt vokst til 16 ansatte. Våre mekanikere/ bilopprettere/ lakkerere har ulik fagbakgrunn, og vi kan reparere alle bilmerker.

I et marked der konkurransen er stor legger vi vekt på å gi kunden den servicen som forventes. For å sikre at kompetansen vedlikeholdes er vi medlem av verkstedkjeden Bilxtra, der våre ansatte gjennomgår kurs regelmessig.

REMA 1000 Eidsvåg

Dagligvarebutikk

Nordhordland

Avisa Nordhordland er lokalavis med kontor i Knarvik i Hordaland. Avisen dekker Nordhordland-regionen og nærliggende grenseområder og blir redigert på nynorsk. Avisen er digital dagsavis og gir ut papiravis to ganger i uka; onsdag og lørdag. Bedriften ble etablert i 1974 av Bernt Tungodden, Sigmund Maraas og Terje Vetås. Første nummer ble utgitt 20. november 1974. Trond Roger Nydal har vært redaktør siden 2015.
Driftes av Styreportalen AS