Bergen Shantykor sammen med Team Rynkeby har gleden av å invitere til en musikalsk aften på Underlig torsdag 5. mars kl 20.00.

Denne kvelden går alle billettinntektene til Barnekreftforeningen.

Team Rynkeby Bergen er et veldedighets-sykkellag som skal sykle til Paris til sommeren, der målet med sykkelturen er å samle inn penger til Barnekreftforeningen. Denne konserten er ett av tiltakene Team Rynkeby gjør for å samle inn penger. Alle pengene går uavkortet til Barnekreftforeningen og til deres forskning på barnekreft.

Team Rynkeby Bergen har denne kvelden vært så heldige å få med seg Bergen Shantykor som i 2018 deltok i TV2 programmet Norske Talenter, der de tok seg frem til finalen og kom på en 2. plass. Koret har et rikholdig og variert repertoar innenfor sjangere som shanty, irske viser, country m.m. Denne kvelden får du altså med deg en flott konsert, samtidig som du er med å støtte Barnekreftforeningen; bedre kan det vel ikke bli?